De Meern,
13
november
2018
|
10:36
Europe/Amsterdam

Andry Schol nieuwe Channel Manager professionals VELUX Nederland

Samenvatting

Andry Schol is bij VELUX Nederland in dienst getreden als Channel manager Professionals.

Hij is binnen de afdeling Marketing & Communicatie verantwoordelijk voor de marketingstrategie richting alle professionele doelgroepen van VELUX Nederland. Deze bestaan uit verkopende klanten, zoals de bouwmaterialenhandel, woning-interieurzaken en doe-het-zelfwinkels, maar ook architecten, adviesbureaus, projectontwikkelaars, ontwikkelende aannemers en woningbouwcorporaties.

De verschillende werkzaamheden zijn binnen VELUX Nederland niet nieuw, maar wel opnieuw gedefinieerd en bijeengebracht in deze nieuwe functie. De optimale channel benadering staat voor Andry centraal in zijn werkzaamheden. Vanuit een 360 graden focus op klanten, die hij meeneemt uit zijn ervaring in de Fast moving consumer markt, probeert hij continu waarde toe te voegen aan de VELUX producten en het merk.

Andry Schol: “Ik denk continu: hoe kan ik de marketingstrategie optimaal invullen voor al mijn doelgroepen en vanuit een 360 graden perspectief deze naar een hoger niveau te tillen. Dit met als uitgangspunt om het leven van mensen gezonder en beter te maken. Tenslotte is een gezonde levensstijl de rode draad in mijn carrière tot nu toe; vanuit groente & fruit naar meer daglicht en frisse lucht.”

Over VELUX Nederland

Al ruim 77 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor optimaal daglicht en frisse lucht door het dak. Ons productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat ons assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieoplossingen en intelligente bedieningssystemen. Al deze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen, leren of recreëren. Hieraan werken we wereldwijd met ongeveer 10.200 medewerkers in verkoop- en productiemaatschappijen in meer dan veertig landen. VELUX Nederland B.V. is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die onderdeel is van de VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap volledig in handen van non-profit stichtingen (de VELUX FOUNDATIONS) en familie. In 2017 had de VKR Holding een totale omzet van 2,5 miljard euro en de VELUX FOUNDATIONS keerden voor 168 miljoen euro aan liefdadigheidsdonaties uit. Kijk voor meer informatie op: www.velux.nl.