27
februari
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

De VELUX Groep en Disney starten design samenwerking

De Disney & VELUX Droomcollectie: nieuwe designcollectie van verduisterende rolgordijnen

De VELUX Groep iseen samenwerking aangegaan met Disney. De Disney & VELUXDroomcollectie™, een collectie verduisterende rolgordijnen speciaal voor VELUXdakramen, toont een aantal van de meest geliefdeDisney figuren waarmee voor kinderen eenvoudig een rustgevende enfantasieprikkelende omgeving wordt gecreëerd.
 
Voor kinderen een omgevingcreëren die rustgevend is en die hun creativiteit stimuleert, kan een uitdagingzijn. Er is immers een groot verschil tussen slapen en spelen. Toch gebruiken kinderen hun creatieve geest in beide situaties: wanneer ze spelen zien dekinderen zichzelf vaak als onderdeel van een magisch verhaal en als ze slapendromen ze ervan. Vanaf nu kunnen kinderen en ouders inspiratie vinden in de nieuwe verduisterende rolgordijnenmet Disney thema exclusief ontworpen door de VELUX Groep.

 
Met zes geliefde personages uit Winnie de Poeh, Bambi, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Planes en Disney Princess zijn twaalf verschillende speelse gordijnen ontworpen voor hedendaagse interieurs. Hierdoor is het voorgezinnen eenvoudig om de kamers van hun kinderen af te stemmen op hun eigen inrichting. De unieke dessins met verschillende kleuren en levendige beelden zal een brede groep gezinnen aansprekendie van de betoverende Disney wereld houden.

 

Jongenskamer met verduisteringsgordijn Planes 280px.jpg © Disney.

Babykamer met verduisteringsgordijn Winnie de Poeh 280px.jpg © Disney. Based on the “Winnie the Pooh” works by A. A. Milne and E. H. Shepard.

Een bijzondere samenwerking
De Disney & VELUX Droomcollectie is ontworpen met zowelkinderen als volwassenen in gedachte. Michel Kalis,commercieel directeur van VELUX Nederland, legt uit: “Door onze samenwerkingkonden we het beste van onze beide organisaties combineren en een ideale oplossing voorgezinnen ontwikkelen. Met onze technische kennis van kwalitatieve rolgordijnenen de magische wereld van Disney, die de geest van jong en oud boeit, kan een fantastische wereldvoor de kinderen worden gecreëerd. Kamers die zowel ruimte bieden om te spelen als om te slapen, twee van de belangrijkste activiteiten voor onze kinderen."
 
Ook Disney is tevreden over de samenwerking met de VELUX Groep. Dan Dossa, plaatsvervangend hoofd Retail van The Walt Disney Company Nordic, legt uit: "Om te zorgen voor een positieve klantervaring is het voor Disney belangrijk dat onze licentiehouders onze focus op creativiteit en design delen en zorgen voor de productie van een kwalitatief hoogwaardigproduct. In de Disney & VELUX Droomcollectie is eenbelangrijke plaats weggelegd voor een aantal van onze meest geliefde personages, gekozen om hun tijdloze relevantie, positieve karakters en grote aantrekkingskracht op gezinnen overal ter wereld."

Gordijn dessin Planes 180px.jpg © Disney. 

 Meisjeskamer met verduisteringsgordijn Princess 280px.jpg

Gordijn dessin Princess 180px.jpg

Voor de VELUX Groep en Disney waren naast het design ook hoge veiligheidsnormen bijzonder belangrijk in de ontwikkeling van de collectie, aangezien deze zich specifiek richt op kamers waar kinderen veel tijd doorbrengen. Michel Kalis legt uit: "Het is belangrijk dat de omgeving waarin kinderen het meest verblijven niet alleen creatief, maarook veilig is. VELUX rolgordijnen voldoen aande hoogste industriële productienormen op het gebied van kwaliteit, gezondheiden veiligheid. De strenge Oeko-Tex® normen waaraan de rolgordijnenvoldoen, geven aan dat de onderdelen geen schadelijke stoffen of chemische productenbevatten.”
 
De Disney & VELUX Droomcollectie
De dessins in de Disney & VELUX Droomcollectie zijn vooriedere grootte en vorm van de VELUX dakramen speciaalop maat gemaakt, zodat het ontwerp altijd behouden blijft. Daarnaastzorgt de compleet verduisterende stof voor een uitstekende controle over de daglichttoetreding, zodat dekinderen ook overdag rustig kunnen slapen. Net als de andere rolgordijnen vanVELUX zijn ze door het VELUX Pick&Click!™ systeem eenvoudig te monteren of in de toekomst weerte vervangen voor andere raamdecoratie.
 
Kijk hier voor de volledige collectie.
d