De Meern,
16
december
2019
|
10:41
Europe/Amsterdam

Eerste prijzen VELUX Montagepartner van het jaar uitgereikt

Klanttevredenheid, reactiesnelheid en portefeuille beloond met speciale prijs

Samenvatting

Op 13 december zijn de eerste ‘VELUX Montagepartners van het jaar’ bekendgemaakt. Met deze jaarlijks terugkerende verkiezing beloont VELUX Nederland haar Montagepartners die het afgelopen jaar uitblonken in vakmanschap, klantgerichtheid en innovatie.

De prijzen werden uitgereikt tijdens een speciale feestavond met als gastheer Peter Heerschop in het VELUX Daglicht Advies Centrum in De Meern. De winnaars in drie verschillende categorieën werden bepaald aan de hand van vier beoordelingscriteria; klanttevredenheid van en reactiesnelheid naar hun opdrachtgevers, het aantal uitgevoerde opdrachten in 2019 en de effectiviteit van hun werkzaamheden.

“Met het Montagepartner van het jaar evenement willen we alle VELUX Montagepartners in het zonnetje zetten en laten zien hoe belangrijk ze voor ons zijn. Zij adviseren hun klanten over de meest optimale daglichtoplossing en zijn vaak doorslaggevend in het uiteindelijke besluit van de opdrachtgever. Met het evenement willen wij onze montagepartners bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar,” vertelt Pier Bosscher, Channel Manager Installers bij VELUX Nederland. “En natuurlijk feliciteren we alle winnaars van harte met hun prijs. Zij hebben hun werkzaamheden het afgelopen jaar volgens hun eigen klanten op een uitzonderlijk goede manier gedaan!”

De winnaars van de VELUX Montagepartners van het jaar 2019 zijn:

- Categorie Groot landelijk opererend montagebedrijf: Verhoef dakramen uit Utrecht

- Categorie Nieuwkomer van het jaar: Cooman dakvenster uit Capelle aan den IJssel

- Categorie: Regionale montagebedrijven:

"Trots, mooie blijk van waardering en super blij" waren een aantal van de enthousiaste reacties van de winnaars. Naast de erkenning en de 'Montagerpartner van het jaar' bokaal bestaat de prijs voor alle winnaars uit een reis voor twee personen naar de VELUX fabrieken in Denemarken. ​De winnaars ontvingen hun prijs uit handen van Pier Bosscher, Channel Manager Installers en Jeroen Proemstra, Directeur Verkoop van VELUX Nederland.

Over VELUX Nederland

Al 78 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor optimaal daglicht en frisse lucht door het dak. Ons productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat ons assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieoplossingen en intelligente bedieningssystemen. Al deze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen, leren of recreëren. Hieraan werken we wereldwijd met ongeveer 11.000 medewerkers in verkoop- en productiemaatschappijen in meer dan 40 landen. VELUX Nederland B.V. is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die onderdeel is van de VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap volledig in handen van non-profit stichtingen (de VELUX FOUNDATIONS) en familie. In 2018 had de VKR Holding een totale omzet van 2,6 miljard euro en de VELUX FOUNDATIONS keerden voor 118 miljoen euro aan liefdadigheidsdonaties uit. Kijk voor meer informatie op: www.velux.nl.