De Meern,
19
februari
2016
|
08:00
Europe/Amsterdam

Ervaar VELUX virtual reality op Beurs Eigen Huis

Op de Beurs Eigen Huis, van 4 t/m 6 maart in de Jaarbeurs te Utrecht, is op de VELUX stand een unieke virtual reality ervaring te beleven. Dankzij de nieuwste technologieën is het mogelijk om al op de beurstand te ervaren wat thuis het effect is van VELUX daglichtoplossingen.

Waan je in een volledig digitale ruimte dankzij virtual reality
Betreed op de beursstand van VELUX Nederland een oude zolder vol potentie en krijg dankzij een Oculus Rift een blik in de toekomst. Wissel tussen verschillende VELUX producten en ontdek wat daglicht en frisse lucht met de zolder doet.

"We hebben gezocht naar een manier waarop we op innovatieve wijze duidelijk kunnen maken wat voor impact onze daglichtoplossingen hebben op ruimtes vol potentie, zoals een ongebruikte zolder. Virtual reality leent zich daar uitstekend voor, omdat je hiermee direct kunt ervaren welke mogelijkheden er zijn om hier een prachtige en functionele slaap-, kinder- of werkkamer van te maken," vertelt Michel Sombroek, algemeen directeur van VELUX Nederland.

Wij nodigen u van harte uit om de virtual reality ervaring persoonlijk mee te beleven op de stand van VELUX Nederland standnummer: C2.01

Meer informatie over Beurs Eigen Huis is te vinden op http://www.realiseerjedroomhuis.nl/

Noot voor de redactie:Wij nodigen u van harte uit om de virtual reality ervaring mee persoonlijk te beleven op de stand van VELUX Nederland standnummer: C2.01. Mocht u interesse hebben in een gratis entreekaart, neemt u dan contact op met:Claudia van Veenendaal, Manager PR

Over VELUX Nederland

Al bijna 75 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak. Ons productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat het assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieoplossingen en intelligente bedieningssystemen. Deze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen of leren. Hieraan werken we met ongeveer 10.000 medewerkers in verkoopmaatschappijen en productievestigingen in meer dan veertig landen. VELUX Nederland B.V. is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die onderdeel is van de VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap volledig in handen van stichtingen en familie. Kijk voor meer informatie op: www.velux.nl.