De Meern,
14
april
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Maak kans op een Disney droomkamer voor je kind

Bedtijd wordt een ware belevenis met de nieuwe Disney & VELUX Droomcollectie

Als een kindzich ergens fijn moet voelen is het wel thuis. En dan vooral op zijn of haareigen kamer. Daarom is er nu de Disney & VELUX Droomcollectie waarmee eenbetoverende kinderkamer kan worden gecreëerd. Omdat een kind het beste droomt in een vertrouwde en vooral inspirerende omgevingmaakt iedereen nu kans op een fantastische droomkamer t.w.v. 2500 euro.
 
Voor kindereneen omgeving creëren die rustgevend is én die hun creativiteit stimuleert, kannamelijk een behoorlijke uitdaging zijn. Ze moeten in hun kamer niet alleenkunnen genieten van hun nachtrust, maar overdag ook met hun vriendjes kunnenspelen. Met de nieuwe Disney & VELUX Droomcollectie wordt eenvoudig eenbetoverende omgeving gecreëerd die tegelijkertijd rustgevend en spannend is. Gezamenlijkhebben de VELUX Groep en Disney de ideale balans gevonden met een nieuwecollectie verduisterende rolgordijnen speciaal voor VELUX dakramen.
 
Wordt het een prinsessenkamer of stoere jongenskamer?
De Disney & VELUX Droomcollectie bevat 12 dessins met zes populaire personages uit Winnie de Poeh, Bambi, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Planes en Disney Princess, iederverwerkt in twee verschillende ontwerpen. De ene helder en levendig en de andere met een meer subtiele print. Met deze personages wordtin hun kamer een betoverende sfeer gecreëerd, waarmee de kleintjes in hunfavoriete Disney wereld terechtkomen.

 
Jongenskamer met verduisteringsgordijn Planes 280px.jpg © Disney.
Babykamer met verduisteringsgordijn Winnie de Poeh 280px.jpg © Disney. Based on the “Winnie the Pooh” works by A. A. Milne and E. H. Shepard.

 
De Disney-figuren prikkelen niet alleen de fantasie, maar verpersoonlijken ook positieve kwaliteiten zoals vriendelijkheid, nieuwsgierigheid en medeleven, waardoor de creativiteit van kinderen positief beïnvloed kan worden. De dessins op de rolgordijnen zijn voor iedere grootte en vorm van de VELUX dakramen speciaal op maat gemaakt, zodat het ontwerp altijd behouden blijft. Daarnaast zorgt de compleet verduisterende stof ervoor dat kinderen ook overdag goed kunnen slapen.
 
Gordijn dessin Planes 180px.jpg © Disney.
Meisjeskamer met verduisteringsgordijn Princess 280px.jpg  
Minnie Mouse 280px.jpg
 
Maak kans op eendroomkamer
Ouders maken nukans om voor hun kinderen een Disney droomkamer te winnen met eenwaarde van 2500 euro. In overleg kan dé kamer van hun dromen gerealiseerdworden door de muren, vloeren en meubels te vernieuwen en natuurlijk mag ook eennieuw VELUX dakraam met verduisterend rolgordijn uit de Disney & VELUXDroomcollectie niet ontbreken.
 
Kinderen en hunouders kunnen nog t/m 30 april 2014 eentekening, knutselwerk, foto of beschrijving van hun eigen droomkamer insturen. De leukste inzending wordt doorVELUX Nederland beloond met een echte droomkamer.
 
Kijk voor meer informatie endeelname op: www.velux.nl/droomkamer.

  
Kijk hier voor de volledige collectie.


d