De Meern,
04
maart
2020
|
07:00
Europe/Amsterdam

Maximaliseer de hoeveelheid daglicht, frisse lucht en uitzicht in huis...

Het kan met het strakke ontwerp van het nieuwe 3-in-1 VELUX STUDIO dakraam

Samenvatting

‘Licht’, ‘helder’ en ‘ruimtelijk’ zijn termen die door bewoners worden gebruikt om hun ideale huis te beschrijven. En interieurontwerpers zeggen dat natuurlijk licht onbetaalbaar is als het gaat om het ontwerp van een huis. Met het nieuwe VELUX STUDIO dakraam zijn al deze kenmerken nu binnen handbereik. Dit esthetische geheel van drie dakramen in één zorgt voor een mooi en strak aanzicht dat het uitzicht vergroot en de ruimte met natuurlijk licht en frisse lucht overspoelt. Het maakt van iedere kamer een fijne en gezonde ruimte.

Maximaliseer het daglicht

Door de slanke kozijnen komt er door het VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam wel 23% meer natuurlijk licht binnen dan bij drie los naast elkaar geplaatste dakramen met dezelfde afmetingen. Door het extra gevoel van comfort, welzijn en ruimtelijkheid dat deze combinatie van dakramen creëert, geniet je nog meer van je tijd in huis. Het is een perfecte oplossing voor in de uitbouw van je woonkamer en andere ruimtes waar veel daglicht en frisse lucht belangrijk zijn, zoals werkkamers, kinderspeelkamers en slaapkamers. Plaats het dakraam boven een eettafel en kijk naar de wolken terwijl je eet of zet de bank in de woonkamer onder het dakraam, zodat je naar de sterren kijkend geniet van welverdiende ontspanning.

Strak ontwerp en meer uitzicht

Door de slanke kozijnen biedt dit esthetische 3-in-1 dakraam extra veel uitzicht en de uitzonderlijke isolatie- en ventilatiemogelijkheden zorgen voor maximaal comfort. Met drie dakramen voor de prijs van twee en een eenvoudigere en betaalbaardere montage maakt deze daglichtoplossing een licht, helder en ruim interieur nog haalbaarder.

“Mensen zijn vaak verrast dat het realiseren van meer daglicht- en ventilatiemogelijkheden in huis relatief snel en eenvoudig is en niet veel hoeft te kosten, in vergelijking met andere verbouwings- of inrichtingskosten. Door drie dakramen in één te combineren is ons nieuwe VELUX STUDIO dakraam een betaalbare daglichtoplossing die waarde toevoegt aan een huis en die eenvoudiger en dus tegen lagere kosten kan worden geplaatst,” aldus Vince Kers, productmanager bij VELUX Nederland.

Comfort en bedieningsgemak

Het VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam bestaat uit twee te openen en een vast dakraam in één frame. De buitenzijde is eenvoudig schoon te maken door de twee te openen dakramen helemaal om hun as te laten draaien. Perfect passende VELUX raamdecoratie zorgt met 1800 verschillende kleuren en dessins voor lichtregulering in ieder interieur. Voor meer comfort en maximaal gebruiksgemak kan het VELUX STUDIO dakraam ook elektrisch worden gemaakt. Met één druk op de knop van de wandbediening open je dan de dakramen, terwijl de regensensor ervoor zorgt dat de dakramen automatisch weer sluiten als het gaat regenen.

Automatisch gezond binnenklimaat

Krijg je ventileren maar niet in je dagelijkse routine? Het VELUX STUDIO dakraam is ook aan te sluiten op VELUX ACTIVE with NETATMO. Dit smarthome automation systeem met sensoren opent of sluit de dakramen automatisch wanneer de sensoren meten dat het binnen te warm wordt of als de luchtkwaliteit niet gezond meer is. Zo creëer je altijd een optimaal binnenklimaat in huis. Daarnaast kan de VELUX ACTIVE-app verbinding maken met Apple HomeKit, Google Assistent producten en spraak assistent Siri waardoor de dakramen zelfs te openen zijn met je stem.

Ontdek meer over het VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam op: https://www.velux.nl/studio

Over VELUX Nederland

Al 78 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor optimaal daglicht en frisse lucht door het dak. Ons productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat ons assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieoplossingen en intelligente bedieningssystemen. Al deze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen, leren of recreëren. Hieraan werken we wereldwijd met ongeveer 11.000 medewerkers in verkoop- en productiemaatschappijen in meer dan 40 landen. VELUX Nederland B.V. is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die onderdeel is van de VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap volledig in handen van non-profit stichtingen (de VELUX FOUNDATIONS) en familie. In 2018 had de VKR Holding een totale omzet van 2,6 miljard euro en de VELUX FOUNDATIONS keerden voor 118 miljoen euro aan liefdadigheidsdonaties uit. Kijk voor meer informatie op: www.velux.nl.