De Meern,
04
maart
2020
|
07:00
Europe/Amsterdam

Meer daglicht en uitzicht door daglichtoplossing met esthetisch slank design

Ontdek het nieuwe 3-in-1 VELUX STUDIO dakraam

Samenvatting

VELUX introduceert een innovatief nieuw dakraam dat drie dakramen in één frame combineert. Het unieke, eigentijdse ontwerp met extra slanke profielen biedt vrij uitzicht en laat 23% meer natuurlijk licht binnen voor maximaal wooncomfort.

Meer daglicht met een wijder uitzicht

Het was nog nooit zo eenvoudig om meer daglicht in een ontwerp te krijgen. Door de slanke kozijnen laat het VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam wel 23% meer natuurlijk licht binnen dan drie los geplaatste dakramen met dezelfde afmetingen. Door meer daglicht en frisse lucht binnen te halen kan een ruimte groter lijken en wordt het uitzicht en comfort vergroot. Van buitenaf ziet het VELUX STUDIO dakraam eruit als één esthetisch modern geheel die strak integreert met het dakoppervlak.

Comfort en bedieningsgemak

Het VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam bestaat uit twee te openen en een vast dakraam in één frame. Perfect passende VELUX raamdecoratie zorgt met 1800 verschillende kleuren en dessins voor lichtregulering in ieder interieur. Voor meer comfort en maximaal gebruiksgemak kan het 3-in-1 dakraam ook elektrisch worden gemaakt met VELUX INTEGRA®. Hierdoor is het voor gebruikers nog eenvoudiger om met een druk op de knop frisse lucht binnen te laten.

“We weten dat bewoners vaak op zoek zijn naar manieren om meer ruimte te creëren. Het binnenhalen van meer daglicht en frisse lucht kan meer comfort toevoegen en een ruimte nog groter laten lijken. Met het VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam worden in feite drie dakramen gecombineerd, waardoor er nog meer daglicht binnenkomt. De daglichtoplossing is zeer betaalbaar met drie dakramen voor dezelfde prijs als een standaard combinatie van twee VELUX dakramen, waarmee een licht, helder en ruim interieur nu nog haalbaarder is”, legt Vince Kers, productmanager bij VELUX Nederland uit.

Automatisch gezond binnenklimaat

Voor automatische ventilatie is het VELUX STUDIO dakraam ook aan te sluiten op VELUX ACTIVE with NETATMO. Dit smarthome automation systeem met sensoren creëert altijd een optimaal binnenklimaat door dakramen automatisch te openen of sluiten wanneer de sensoren meten dat het binnen te warm wordt of als de luchtkwaliteit niet gezond meer is. Daarnaast kan de VELUX ACTIVE app verbinding maken met Apple HomeKit, Google Assistent producten en spraak assistent Siri voor eenvoudige bediening.

Ontdek meer over het VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam op: https://www.velux.nl/studio

Over VELUX Nederland

Al 78 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor optimaal daglicht en frisse lucht door het dak. Ons productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat ons assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieoplossingen en intelligente bedieningssystemen. Al deze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen, leren of recreëren. Hieraan werken we wereldwijd met ongeveer 11.000 medewerkers in verkoop- en productiemaatschappijen in meer dan 40 landen. VELUX Nederland B.V. is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die onderdeel is van de VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap volledig in handen van non-profit stichtingen (de VELUX FOUNDATIONS) en familie. In 2018 had de VKR Holding een totale omzet van 2,6 miljard euro en de VELUX FOUNDATIONS keerden voor 118 miljoen euro aan liefdadigheidsdonaties uit. Kijk voor meer informatie op: www.velux.nl.