De Meern,
02
mei
2017
|
10:10
Europe/Amsterdam

Meer zon in huis met nieuwe lichtkoepel van VELUX dankzij gebogen glas

Dakramenspecialist introduceert ’s werelds eerste lichtkoepel met gebogen glas voor alle platte daken

Samenvatting

VELUX presenteert een nieuwe oplossing voor huiseigenaren die op zoek zijn naar meer daglicht in huis: een lichtkoepel gemaakt van gebogen glas, speciaal voor platte daken. De ‘VELUX koepel gebogen glas’ is het eerste gebogen raam ter wereld van volledig glas dat geschikt is voor alle platte daken. De combinatie van stijlvol design, het gebruik van gebogen glas en de diverse praktische eigenschappen maakt de lichtkoepel tot een duurzame, comfortabele totaaloplossing.

De introductie van de VELUX koepel gebogen glas komt voor veel huiseigenaren op een gelegen moment: de winter is voorbij en de dagen worden langer. Daardoor neemt ons verlangen naar daglicht toe. Daglicht is goed voor ons humeur en productiviteit en de juiste combinatie van ramen in de gevel en ramen in het dak zorgt voor twee keer meer lichtopbrengst.

Met de lichtkoepel helpt VELUX consumenten om de maximale hoeveelheid daglicht in huis te halen.

Beste van bestaande oplossingen
De VELUX koepel gebogen glas combineert het beste van bestaande oplossingen voor platte daken. Bijzonder is de subtiele bolling in het glas, die een uitstekende afvoer van regenwater mogelijk maakt en het zicht naar buiten helder houdt. Verder heeft de koepel alle kwaliteiten van bestaande VELUX lichtkoepels, zoals inbraakwerendheid, een hoge energie-efficiëntie en geluidsisolerende eigenschappen in het innovatieve CurveTech™ design. De geharde buitenruit beschermt de koepel tegen schade door slechte weersomstandigheden, zoals hagel.De VELUX koepel gebogen glas bewijst zijn waarde overal in huis: van de kinderkamer tot de kamer van een tiener of de keuken. De koepel tovert een gesloten dak om in een zee van natuurlijk licht, waarmee u een stukje natuur in huis haalt. Het geeft niet alleen prachtig uitzicht op de lucht en ‘s avonds op de sterren, maar zorgt ook voor de toevoer van frisse lucht. De nieuwe lichtkoepel is eenvoudig te bedienen met de VELUX INTEGRA® bedieningstablet en door de speciale programma’s opent en sluit de koepel automatisch op vooraf in te stellen momenten.

Meteen de zon in huis halen
De VELUX koepel gebogen glas is vanaf nu verkrijgbaar via de VELUX dealers. De koepel wordt geleverd in acht verschillende formaten. Bijpassende zonwering en verduisterende plisségordijnen zijn eenvoudig te monteren voor een nog prettiger binnenklimaat.

download
VELUX koepel gebogen glas Daylight_Visualizer
Meer informatie

Over VELUX Nederland
Al 75 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak. Ons productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat het assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieoplossingen en intelligente bedieningssystemen. Deze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen of leren. Hieraan werken we wereldwijd met ongeveer 9.500 medewerkers in verkoopmaatschappijen en productievestigingen in meer dan veertig landen. VELUX Nederland B.V. is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die onderdeel is van de VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap volledig in handen van stichtingen en familie. Kijk voor meer informatie op:
 www.velux.nl.