19
december
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nationale TV Succes Awards 2012

VELUX Nederland is als enige organisatie uit de bouwbranche genomineerd voor de Nationale TV Succes Awards 2012.

?VELUX Nederland is als enige bedrijf in de Bouwbranche genomineerd voor de Nationale TV Succes Award 2012. Deze prijs is de nationale tv prijs voor succesvolle ondernemingen. Op basis van objectieve criteria wordt bepaald welk bedrijf deze fel begeerde titel een jaar lang mag dragen. Alle bedrijven die door het succesfactor team genomineerd zijn, werden gedurende 2012 aan de kijker voorgesteld, waarna de kijker en een vakjury mag beslissen wie de Award wint. U kunt van 23 t/m 31 december 2012 uw stem uitbrengen.  
In het programma de Succesfactor worden de meest succesvolle topbedrijven van een bepaalde branche aan de Nederlandse kijker getoond. In samenwerking met de kamer van koophandel zijn meer dan 500 branches geselecteerd. Per branche is een shortlist gemaakt van de 10 succesvolste bedrijven. Eén van deze 10 bedrijven wordt door de nominatiecommissie op basis van succescriteria officieel genomineerd. Deze succescriteria zijn: de expertise van het bedrijf, leider in de branche (in ieder geval behorende tot de top 10), continuïteit (toekomstgerichtheid en strategische horizon). Ook wordt er gekeken of het bedrijf onderscheidend is en toegevoegde waarde heeft op het gebied van succes.
 
Innovatief en onderscheidend
VELUX Nederland is namens de Bouwbranche genomineerd voor de Succes Award. In de aflevering waar VELUX Nederland te zie was vertelt Michel Sombroek, Algemeen Directeur van VELUX Nederland onder andere hoe VELUX is ontstaan, hoe het bedrijf zich onderscheid, wat de succesfactoren zijn en hoe VELUX als bedrijf door te innoveren succesvol blijft.
 
Van 23 december t/m 31 december 2012 kunnen kijkers hun stem uitbrengen. Steunt u VELUX Nederland? Kijk dan voor meer informatie op: www.succesfactor.tv of www.succesawards.nl. De winnaar van deze editie van de Nationale TV Succes Award ontvangt een geldbedrag van € 20.000,-. VELUX Nederland zal minimaal de helft van dit bedrag doneren aan een goed doel.


d