De Meern,
04
maart
2020
|
07:00
Europe/Amsterdam

Nieuw 3-in-1 VELUX STUDIO dakraam

Alle voordelen van drie dakramen met de eenvoudige montage van één dakraam

Samenvatting

VELUX introduceert een innovatief nieuw dakraam dat drie dakramen in één frame combineert. Door de slanke kozijnen biedt dit esthetische dakraam bewoners extra veel uitzicht en de uitzonderlijke isolatie- en ventilatiemogelijkheden zorgen voor maximaal wooncomfort. Met drie dakramen tegen een aantrekkelijke prijs en een eenvoudigere montage is een licht, helder en ruim interieur nu nog haalbaarder.

Meer daglicht met eenvoudige montage

Het VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam bestaat uit twee te openen en een vast dakraam in één frame. Door de slanke kozijnen komt er wel 23% meer natuurlijk licht binnen dan bij drie los naast elkaar geplaatste dakramen met dezelfde afmetingen. Van buitenaf ziet het VELUX STUDIO dakraam eruit als een strak, modern geïntegreerd ontwerp met één bovenkap en slanke gootstukken. Dit zorgt voor net zo’n eenvoudige montage als van één enkel dakraam.

“We weten dat bewoners vaak op zoek zijn naar manieren om meer ruimte te creëren. Het binnenhalen van meer daglicht en frisse lucht kan meer comfort toevoegen en een ruimte groter laten lijken. Met het VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam worden in feite drie dakramen gecombineerd, waardoor er nog meer daglicht binnenkomt. Dankzij het unieke ontwerp van het frame kan hij net zo snel en eenvoudig worden gemonteerd als één enkel VELUX dakraam, wat tijd bespaart. De daglichtoplossing is voor de klant ook zeer betaalbaar met drie dakramen voor dezelfde prijs als een standaard combinatie van twee VELUX dakramen. Dit product levert dus niet alleen veel voordelen op voor de bewoners, maar ook voor montagebedrijven”, legt Vince Kers, productmanager bij VELUX Nederland uit.

Automatisch gezond binnenklimaat

VELUX raamdecoratie is eenvoudig te monteren op alle drie de dakramen en zorgt met 1800 verschillende kleuren en dessins voor lichtregulering in ieder interieur. Voor meer comfort en maximaal gebruiksgemak kan het 3-in-1 dakraam ook elektrisch worden gemaakt met VELUX INTEGRA®. Hierdoor is het eenvoudiger voor bewoners om met een druk op de knop frisse lucht binnen te laten. Voor automatische ventilatie is het VELUX STUDIO dakraam ook aan te sluiten op VELUX ACTIVE with NETATMO. Dit smarthome automation systeem met sensoren creëert altijd een optimaal binnenklimaat door dakramen automatisch te openen of sluiten wanneer de sensoren meten dat het binnen te warm wordt of als de luchtkwaliteit niet gezond meer is. Daarnaast kan de VELUX ACTIVE app verbinding maken met Apple HomeKit, Google Assistent producten en spraak assistent Siri voor eenvoudige bediening.

VELUX Rewards voor montagebedrijven

Het VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam en VELUX ACTIVE lopen beiden mee in het VELUX Rewards spaarprogramma. Voor ieder geregistreerd VELUX STUDIO dakraam met VELUX ACTIVE ontvangen montagebedrijven 135 euro aan waardebonnen die kunnen worden uitgegeven bij o.a. Mediamarkt, Bol.com, ZALANDO, Ticketmaster, IKEA, de Bijenkorf of Weekendjeweg.nl.

Ontdek meer over het VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam op: https://www.velux.nl/studio

Over VELUX Nederland

Al 78 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor optimaal daglicht en frisse lucht door het dak. Ons productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat ons assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieoplossingen en intelligente bedieningssystemen. Al deze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen, leren of recreëren. Hieraan werken we wereldwijd met ongeveer 11.000 medewerkers in verkoop- en productiemaatschappijen in meer dan 40 landen. VELUX Nederland B.V. is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die onderdeel is van de VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap volledig in handen van non-profit stichtingen (de VELUX FOUNDATIONS) en familie. In 2018 had de VKR Holding een totale omzet van 2,6 miljard euro en de VELUX FOUNDATIONS keerden voor 118 miljoen euro aan liefdadigheidsdonaties uit. Kijk voor meer informatie op: www.velux.nl.