13
mei
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe dakramen standaard in meest gewilde kleurBenieuwd naar de kracht van wit in uw huis? Behoefte aan meer ruimte en daglicht met zomers weer? De nieuwe VELUX dakramen zijn standaard wit afgelakt en zorgen door hun vernieuwde ontwerp voor nog meer daglicht, wooncomfort en energiebesparing in huis.
 
Commercial wit
Zag u het ook? Uw compleet witte beeldscherm? Door de nieuwe commercial van VELUX werden de beeldschermen in Nederland witter dan wit. Dit om te laten zien hoe prettig veel licht in huis is. Daglicht is niet alleen prettig, maar ook belangrijk voor ons welzijn. “Mensen brengen gemiddeld steeds meer tijd door in gebouwen, thuis of op het werk. Veel gebouwen hebben echter een ongezond binnenklimaat met te weinig daglicht. Dit is zonde want daglicht kan je juist beschermen tegen infecties en andere gezondheidsproblemen. Daarom heeft VELUX de afgelopen jaren intensief gewerkt aan een dakraam waardoor nog meer daglicht binnenkomt,” vertelt Michel Kalis, commercieel directeur van VELUX Nederland.
 
Slaapkamer met witte VELUX dakramen 280px.jpg
 
Uit marktonderzoek blijkt dat de consument voor de kleur van het nieuwe dakraam de voorkeur geeft aan een kleur die meer aansluit op het interieur in huis, namelijk wit of crèmekleurig. Want ook binnendeuren en muren zijn in huis veelal wit. Daarom zorgt VELUX er nu voor dat de nieuwe dakramen standaard wit worden afgelakt. Dat maakt een kamer nog lichter en het scheelt schilderwerk.
 
Wooncomfort en ideale woonomstandigheden
Meer lichtinval en betere ventilatie zijn kernwaarden die zeer nauw samenhangen met wooncomfort en ideale woonomstandigheden. Dit blijkt ook uit het marktonderzoek, waar de consument aangaf naast deze twee waarden ook een laag energieverbruik en goede beveiliging belangrijk te vinden. De nieuwe generatie dakramen van VELUX sluit goed aan op deze elementen. Meer daglicht door tot wel 18% meer glasoppervlak, betere isolatie, een nog moderner wit design en voor bereikbare plaatsen in huis leverbaar met het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.
 

De nieuwe generatie witte dakramen is nu beschikbaar.

Bekijk hier de commercial.d