De Meern,
16
juni
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe VELUX raamdecoratie in 70 verfrissende kleuren

Haal de Scandinavische stijl in huis met de nieuwe VELUX raamdecoratiecollectie

VELUX, marktleider in dakramen, lanceert deze zomer een geheel nieuwe collectie raamdecoratie. Een uitgebreide collectie van 70 nieuwe verfrissende kleuren. Het regelen van de lichtsterkte in huis is nog nooit zo eenvoudig geweest.

De collectie is simpel, modern en trendy. Met de nieuwe VELUX raamdecoratiecollectie haal je eenvoudig de Scandinavische stijl in huis, met warme tinten of met levendige kleuren. De 70 nieuwe raamdecoratie kleurkeuzes, met zowel verduisterende als lichtdoorlatende kenmerken, die passen bij verschillende soorten kamers én een gloednieuwe kindercollectie, heeft de nieuwe collectie voor ieder wat wils! En als je jouw exacte kleur of tint niet kunt vinden in de standaard collectie, kun je ook nog eens kiezen uit duizenden kleuren uit de VELUX Colour by You collectie.

Onze nieuwe collectie is ontworpen om in te spelen op de diverse smaken en behoeften die we in onze markt zien. Door de keuze van de kleur van je raamdecoratie, de lichtdoorlatendheid, de afwerking van de zijgeleiders en de bedieningsmethode, kunnen klanten een passende oplossing vinden voor hun dakramen – ongeacht de ruimte.

 
Jeroen Proemstra, Market Director VELUX Nederland.

De nieuwe collectie heeft uitgebalanceerde, rustgevende kleuren die bij elk interieur passen. Tijdloze VELUX kleuren zoals wit en blauw blijven in de collectie, terwijl nieuwe kleuren en tinten werden ontwikkeld door het toonaangevende trendinstituut Pej Gruppen om in te spelen op moderne trends. Het nieuwe kleurenschema is van toepassing op alle VELUX producten, zodat je met verschillende VELUX producten door je huis heen kleuren hebt die op elkaar aansluiten. De nieuwe collectie kenmerkt zich door:

  • Scala van lichtdimmende effecten, van volledige verduistering tot het verzachten van binnenvallend daglicht.
  • Verkrijgbaar met witte zijgeleiding, naast de klassieke zijgeleiding van geborsteld aluminium, nu ook verkrijgbaar in het wit wat perfect passend is bij witte VELUX dakramen.
  • Kids Collectie beschikbaar met duo verduisterend rolgordijn plus plissé die zowel verduistering als lichtregulering mogelijk maakt in één oplossing. Ideaal voor zowel speel- als bedtijd.
  • Maatwerkopties voor rolgordijnen, waardoor er duizenden kleurmogelijkheden zijn via de Colour by You collectie.
  • Alle raamdecoratie is OEKO-TEX 100 gecertificeerd (Standaard 100 1076-184 DTI) en zodoende gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen.

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier voor meer informatie over de nieuwe DSP raamdecoratiecollectie

Boilerplate

Over VELUX Nederland

Al bijna 80 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor optimaal daglicht en frisse lucht door het dak. Ons productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, dakkapellen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat ons assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieoplossingen en intelligente bedieningssystemen. Al deze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen, leren of recreëren. Hieraan werken we wereldwijd met ongeveer 11.500 medewerkers in verkoop- en productiemaatschappijen in meer dan 40 landen. VELUX Nederland B.V. is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die onderdeel is van de VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap volledig in handen van non-profit stichtingen (de VELUX FOUNDATIONS) en familie. In 2019 had de VKR Holding een totale omzet van 2,9 miljard euro en de VELUX FOUNDATIONS keerden voor 178 miljoen euro aan liefdadigheidsdonaties uit. Kijk voor meer informatie op: www.velux.nl.