27
april
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Open dagen VELUX Daglicht Advies Centrum na succes op herhaling

Onafhankelijk professioneel advies en extra kortingen tijdens open dagen


Na de succesvolle open dagen voor Pasen organiseren VELUX Nederland en haar montagepartners Dakven uit Utrecht, de Dakvensterspecialist uit Barneveld en Verhoef dakramen uit Nieuwegein op vrijdag 18 en zaterdag 19 mei 2012 opnieuw speciale open dagen in het Daglicht Advies Centrum van VELUX. Hier kunnen verschillende daglichtmogelijkheden worden ervaren en geven de onafhankelijke montagepartners naast professioneel advies ook hoge kortingen.
 
Uit onderzoek blijkt dat in deze economisch mindere tijden mensen minder snel gaan verhuizen en eerder kiezen voor een verbouwing van de huidige woning. Daarbij zou meer aan de zolder gedacht kunnen worden. Op dit moment fungeert driekwart van alle Nederlandse zolders vooral als bergruimte, maar door daglicht en ventilatie toe te voegen is deze prima in te richten als extra woonruimte.
 
Waardevermeerdering en energiebesparing
Door de zolderverdieping om te toveren tot een werk-, speel- of, slaapkamer, is minder behoefte om te verhuizen en wint de woning tevens aan waarde. Een ongebruikte zolder wordt normaal door makelaars bij woningtaxaties voor slechts eenderde van de vierkante meterprijs meegerekend. Als van die bergruimte een volwaardige kamer wordt gemaakt, kan de zolder zo tweederde meer waard worden. Wanneer bij het plaatsen van daglichtoplossingen rekening wordt gehouden met de positie ten opzichte van de zon, kan er ook aanzienlijk worden bespaard op kunstlicht. En omdat de zon door het glas de zolderkamer in de winter verwarmt, hoeft er minder energie gebruikt te worden om de ruimte te verwarmen.
 
Daglicht Advies Centrum ook voor daglicht onder het platte dakOver het effect van daglicht kan veel gezegd worden. Maar het is nog beter om het zelf te ervaren. In het Daglicht Advies Centrum kan dit. Vier verschillende zolderkamers zijn voorzien van een optimale daglichttoetreding door verschillende daglichtoplossingen, zoals dakramen, daglichtsystemen en dakkapellen. Omdat ook onder aan- en uitbouwen vaak behoefte is aan meer daglicht, is de showroom vorig jaar uitgebreid met twee plat daksituaties met daglichtoplossingen, zoals lichtkoepels, lichtstraten en daglichtspots.


 


Professioneel adviesTijdens de open dagen zijn onafhankelijke montagepartners aanwezig die zich dagelijks bezig houden met het adviseren over en monteren van VELUX daglichtsystemen, dakkapellen en lichtkoepels. Zij verzorgen professioneel advies en tijdens de open dagen verdubbelen zij de korting van de VELUX vervangingsactie die loopt van 1 april 2012 t/m 30 juni 2012. Hierdoor kunnen kortingen oplopen tot wel 150 euro per product.
 
Het VELUX Daglicht Advies Centrum bevindt zich op Industrieterrein Oudenrijn Molensteijn 2 in De Meern (nabij Utrecht). Vrijdag 18 en zaterdag 19 mei 2012 is het Daglicht Advies Centrum geopend van 09:00 uur tot 16:00 uur. Kijk voor meer informatie en reguliere openingstijden op www.velux.nl/showroom.


d