De Meern,
27
februari
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Restyle je huis met de nieuwe decoratieve VELUX vouwgordijnen

Vandaag de dag draait het aankleden en inrichten van een woning net zoveel om emotie en het maken van een persoonlijk statement als om functionaliteit. We richten een woning kamer voor kamer in en voor iedere ruimte kiezen we de juiste kleuren en stoffen om een specifieke sfeer te creëren. Daarom introduceert de VELUX Groep dit jaar een nieuw decoratief vouwgordijn. Dit vouwgordijn is speciaal ontworpen voor mensen met een passie voor woondecoratie en kan in enkele seconden worden aangepast aan een nieuwe inrichting.

Het opnieuw inrichten van woningen of woon-, slaap- of kinderkamers is uitgegroeid tot een passie enfavoriet tijdverdrijf voor veel mensenInspiratie komt overal vandaan; van boetiekhotels, uittijdschriften en de inrichting van vrienden en familie. Het geheim van inrichten zit hem in de details. Een nieuw stukje stof voor het raam of kleur op de muur kan al een groot verschil maken. Met dit in gedachte heeft de VELUX Groep een compleet nieuwe categorie raamdecoratieproducten ontwikkeldmet zeer decoratieve kwaliteiten. De nieuwe vouwgordijnen combineren een uniek raamdecoratieconcept met persoonlijke ontwerpmogelijkheden.

Vouwgordijnen zijn de nieuwe woonaccessoire

De VELUX vouwgordijnen zijn niet alleen functioneelmaar ook een decoratieve woonaccessoireIn tegenstelling tot andere raamdecoratieproducten voor dakramenzijn bij de vouwgordijnen royale hoeveelheden stof toegepast, die de panelen een organische en vrouwelijke look geven in dezelfde lijn als gedrapeerde gordijnen en zachte kussensDit extra volume biedt de mogelijkheid om het gordijn op verschillende manieren te decoreren en op verschillende posities in het dakraam te plaatsen. Ze reguleren hierdoor niet alleen het binnenkomende licht, maar zijn een aanvulling op de gekozen interieurstijl. Ze creëren een rustige sfeer in de slaapkamer en een huiselijk gevoel in de woonkamer.

Woonkamer met VELUX vouwgordijnen 280px.jpg Transparante stof VELUX vouwgordijn 280px.jpg

Natuurtinten volgens laatste trend

Voor de vouwgordijnen is gekozen voor nieuwe stoffen en kleuren volgens de laatste trends. Eén van de sterkste trends voor 2015 is geïnspireerd op natuurlijke materialenzoals hout, steen en aardewerk. Voor de basiscollectie is daarom gekozen voor twintig natuurlijke kleuren die zorgen voor harmonie. De vouwgordijnen zijn gemaakt van verschillende soorten stoffen, van transparant tot verduisterend, met ieder zijn eigen structuur, variërend van wit, beigebruin tot zwart. Sommige creëren mooie effecten wanneer ze het zonlicht reflecteren en anderen hebben een rijke en organische look.

Meer dan twintig nieuwe redenen om te gaan restylen

Om de vouwgordijnen als woonaccessoire mee te kunnen veranderen met de seizoenen, zijn ze voorzien van een speciaal systeem waarmee eenvoudig kan worden gewisseld tussen stoffen, kleuren of dessins. Hierdoor kan de sfeer en uitstraling van een kamer snel veranderen. Alle stoffen worden bij dealers in heel Nederland los verkocht wat afstemming op een nieuw interieur eenvoudig maakt.

Meer informatie: www.velux.nl/vouwgordijnen