01
september
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Stop Meerwerk! Kies voor kwaliteit en zekerheid!?Uit onderzoek van Vereniging Eigen Huis blijkt dat aannemers dakramen als meerwerk tegen zeer hoge prijzen aanbieden. Kopers van nieuwbouwwoningen die de kosten voor het meerwerk te hoog vinden, maar wel behoefte hebben aan meer ruimte en daglicht, kunnen eenvoudig de hulp van een professioneel montagebedrijf inroepen via de website van VELUX. Na het invullen van hun postcode vinden ze in een handomdraai een jaarlijks getrainde VELUX montagepartner, die tegen scherpe marktconforme prijzen dakramen monteert, met de bewoner meedenkt en een advies op maat verzorgt. Via een ratingsysteem heeft de bewoner de mogelijkheid zijn oordeel te geven over het werk van de aangesloten bedrijven. Dit systeem helpt andere huiseigenaren weer bij het maken van hun keuze voor een montagebedrijf. 
Scherpe marktconforme prijzenIn het online zoeksysteem van VELUX, wereldwijd marktleider op het gebied van dakramen, kunnen huiseigenaren op een gebruiksvriendelijke en snelle manier een betrouwbaar, professioneel, ervaren en getraind montagebedrijf vinden. Alle aangesloten montagepartners werken volgens scherpe marktconforme prijzen en voldoen aan criteria op het gebied van bedrijfsvoering, garantie, praktijkervaring en klantgerichtheid. Ze zijn aangesloten bij een geschillencommissie. Daarnaast worden alle aangesloten bedrijven jaarlijks getraind. Hierdoor heeft de huiseigenaar de garantie dat de VELUX dakramen op de juiste manier en volgens de meest recente richtlijnen van het BouwBesluit worden gemonteerd.

 
 
Overzichtelijk zoek- en ratingsysteem
Via de website van VELUX kan de gebruiker inspiratie opdoen over het plaatsen van dakramen of een zolderverbouwing om vervolgens via www.velux.nl/montage zijn of haar wensen en gegevens in te vullen. Ze krijgen dan een lijst met tien montagepartners te zien die qua afstand het dichtste bij hen in de buurt gevestigd zijn. De beoordelingen van voorgaande klanten kunnen helpen bij het kiezen van een montagepartner om vrijblijvend contact mee op te nemen voor informatie of een offerte. Als het contact tot een opdracht leidt, heeft de klant na de werkzaamheden de mogelijkheid zelf ook zijn oordeel over het montagebedrijf aan te geven via een ratingformulier.
 
Professionele inbouwVELUX streeft een kwalitatief zo hoog mogelijk niveau van dienstverlening na en speelt in op een veelgestelde vraag naar goede en vooral betrouwbare montagebedrijven. Het gaat hierbij om werkzaamheden als het plaatsen van dakramen, daglichtsystemen en lichtkoepels en het verzorgen van complete zolderverbouwingen.


d