De Meern,
20
oktober
2015
|
14:14
Europe/Amsterdam

Vernieuwde showroom toont nieuwste daglichtoplossingen

Samenvatting

De huizenmarkt komt weer in beweging. Zelf nog voorzichtig met verhuizen, maar wel behoefte aan meer ruimte in huis? Kies er dan voor om de bergzolder om te bouwen tot een extra slaapkamer of de huiskamer of keuken uit te breiden met een aanbouw. Voorwaarde is wel dat in deze nieuwe ruimtes voldoende daglicht en frisse lucht binnen moet komen. In het compleet vernieuwde Daglicht Advies Centrum van daglichtspecialist VELUX kunnen alle verschillende daglichtmogelijkheden zelf worden ervaren. Daarnaast zijn onafhankelijke montagepartners aanwezig voor professioneel montageadvies.

Zolderkamers ingericht door vtwonen stylist
Over het effect van daglicht kan veel gezegd worden, maar het is nog beter om het zelf te ervaren. In het VELUX Daglicht Advies Centrum kan dit. De showroom in De Meern is onlangs compleet vernieuwd en toont de nieuwste VELUX daglichtoplossingen. De echte eyecatchers zijn de zolders en ruimtes onder het platte dak waarin alle VELUX producten te vinden zijn; van lichtstraten, dakkapellen, lichtkoepels tot dakramen en raamdecoratie. Drie van de zolderkamers zijn in verschillende stijlen en thema’s ingericht door een vtwonen stylist. Zo kun je inspiratie opdoen voor de kinderkamer, zitkamer of hobbykamer.

Persoonlijk en professioneel advies
De VELUX montagepartners geven advies over de VELUX producten en bijbehorende verbouwing. Het VELUX Daglicht Advies Centrum is te vinden op Industrieterrein Oudenrijn, Molensteijn 2 in De Meern (nabij Utrecht). Het Daglicht Advies Centrum is van maandag t/m donderdag geopend van 8:00 - 17:00 op vrijdag tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Kijk voor meer informatie op www.velux.nl.

Over VELUX Nederland

Al bijna 75 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak. Ons productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat het assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieoplossingen en intelligente bedieningssystemen. Deze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen of leren. Hieraan werken we met ongeveer 10.000 medewerkers in verkoopmaatschappijen en productievestigingen in meer dan veertig landen. VELUX Nederland B.V. is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die onderdeel is van de VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap volledig in handen van stichtingen en familie. Kijk voor meer informatie op: www.velux.nl.