06
september
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Van Zelst Klus- & timmerwerken winnaar VELUX smart for two actie

Patrick van Zelst van Van Zelst Klus- & timmerwerken uit Tilburg is de gelukkige winnaar geworden van de smart fortwo die door VELUX Nederland werd verloot onder actieve verwerkers. De overhandiging van de sleutels aan de heer Van Zelst vond gisteren plaats in het Daglicht Advies Centrum van VELUX in De Meern door channel manager professionele contacten Oscar Groenewout. Ook de drie winnaars van de ‘troostprijs’ een iPad 2 waren hierbij aanwezig.Zelst auto 280 px.jpg

Winnen door gewoon je werk te doen
Met de vervangingsactie van VELUX werden consumenten dit voorjaar gestimuleerd hun oude dakramen en lichtkoepels te vervangen. Tegelijkertijd werden actieve aannemers en ZZP’ers gestimuleerd zich aan te melden voor de VELUX Club en de door hen geplaatste dakramen en lichtkoepels te registreren. Hiermee maakten ze kans op een smart fortwo of één van de drie Apple iPads die onder de deelnemers werden verloot. Men maakte dus kans op een auto door gewoon hun werk te doen. Een win-win situatie. Bewoners een mooie lichte leefruimte en de verwerkers wellicht een mooie prijs.
 
Patrick van Zelst van Van Zelst Klus- & timmerwerken uit Tilburg is uiteindelijk de gelukkige winnaar van de auto geworden en is vanzelfsprekend erg gelukkig met zijn prijs: “Fantastisch dit gewoon! Ik had nooit verwacht iets te winnen. Ik win namelijk nooit iets en nu een auto! Dank je wel VELUX!”
 
Bas Verhoek van de Dakraam-expert uit Barneveld, Klussenier Henk Kenter uit Nieuwe Pekela en Wim Kok van timmerbedrijf Kok uit Heinkenszand werden de winnaars van een iPad 2.
 
Winnaars VELUX actie 560px .jpg


d