De Meern,
08
juni
2020
|
13:00
Europe/Amsterdam

VELUX Groep kiest voor Carat

Samenvatting

VELUX is een bedrijf dat voornamelijk bekend is vanwege slimme daglichtoplossingen. Na een intensief pitchtraject heeft de VELUX Groep gekozen voor mediabureau Carat. Het gaat om een internationale samenwerking in 26 verschillende landen. Carat is verantwoordelijk voor mediastrategie, -planning & buying van zowel digitale als non-digitale media.

Els Wijnstekers, Managing Director Carat Nederland
We kijken erg uit naar de samenwerking met VELUX Nederland, omdat we elkaar vinden in de fundamenten van een goede samenwerking; open communicatie, toewijding, gelijkwaardigheid en elkaar challengen om de beste resultaten te behalen en deze te vieren. We zijn er trots op dat voor ons is gekozen vanwege onze kennis van de markt én omdat we verder kijken dan media KPI’s door de focus te leggen op de realisatie van de business doelstellingen. Het hebben van dezelfde drijfveren en ambitieniveaus zijn de vertrekpunten voor ons partnership.
Els Wijnstekers, Managing Director Carat Nederland

Het account zal onder leiding van Gillian Ydema, Group Client Director, komen te staan. 

Gillian Ydema, Group Client Director
We zijn erg enthousiast om aan de slag te gaan met het Nederlandse team van VELUX en gezamenlijk de digitale transformatie verder vorm te gaan geven.
Gillian Ydema, Group Client Director
Peter-Jan Melenhorst, Channel Group Manager van VELUX Nederland
VELUX opereert in bijna alle Europese landen en vanuit een internationale media-aanpak is het een logische stap om met een mediabureau te gaan werken dat net zo internationaal georiënteerd is als wij. Wij kijken ernaar uit onze groeiambities samen met Carat verder in te gaan vullen. Carat heeft ons in de aanloopfase laten zien alle specialismes in huis te hebben. En nog belangrijker, dat er een zeer natuurlijke match is in mentaliteit en het behalen van resultaten. Het iedere dag weer een stukje beter willen doen dan gisteren, leren van elkaar en samen verder groeien, zo zullen wij onze samenwerking invulling gaan geven.
Peter-Jan Melenhorst, Channel Group Manager van VELUX Nederland
Over VELUX Nederland

Al bijna 80 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor optimaal daglicht en frisse lucht door het dak. Ons productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat ons assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieoplossingen en intelligente bedieningssystemen. Al deze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen, leren of recreëren. Hieraan werken we wereldwijd met ongeveer 11.500 medewerkers in verkoop- en productiemaatschappijen in meer dan 40 landen. VELUX Nederland B.V. is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die onderdeel is van de VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap volledig in handen van non-profit stichtingen (de VELUX FOUNDATIONS) en familie. In 2019 had de VKR Holding een totale omzet van 2,9 miljard euro en de VELUX FOUNDATIONS keerden voor 178 miljoen euro aan liefdadigheidsdonaties uit. Kijk voor meer informatie op: www.velux.nl.