03
september
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

VELUX introduceert verduisterende Energie Comfort gordijnen voor lichtkoepelsSpeciaal voor de VELUX lichtkoepel introduceert de VELUX Groep elektrische verduisterende Energie Comfort gordijnen. Ze zorgen voor een uitstekende verduistering en een nog betere isolatie van de VELUX lichtkoepel. In combinatie met een elektrische buitenwering op zonne-energie, het efficiënte gebruik van passieve zonne-energie en natuurlijke ventilatie, kan hiermee onder het platte dak energie wordt bespaard en een uitgebalanceerd binnenklimaat worden gecreëerd.
 
De nieuwe elektrische VELUX verduisterende Energie Comfort gordijnen voor lichtkoepels zorgen voor optimale verduistering. Daarnaast zien de gordijnen er dankzij de geplooide vouwen decoratief uit en zijn ze vanaf iedere plek in het gebouw te bedienen met een io-homecontrol afstandsbediening of de handige bedieningstablet met touch screen. De Energie Comfort gordijnen zorgen naast verduistering en decoratie ook voor een betere energie-efficiëntie. Tussen de dubbele plissélaag zit een aluminium coating die de isolatie van de lichtkoepel ‘s winters verder verbetert. Hierdoor zorgen de gordijnen voor een verbetering van het binnenklimaat en maken ze het leven binnenshuis comfortabeler. 

 

Optimaal binnenklimaat
De elektrische Energie Comfort gordijnen zijn eenvoudig van binnenuit te monteren en hebben een slank en strak ontwerp zonder koordjes of zichtbare motoren. Hierdoor zijn ze in iedere ruimte toe te passen. Wanneer de gordijnen worden gecombineerd met een elektrische VELUX buitenzonwering op zonne-energie, wordt het hele jaar door het beste binnenklimaat gecreëerd. De buitenzonwering houdt ’s zomers de zonnestralen tegen en voorkomt daarmee oververhitting in huis.  
 
 
Kijk hier voor meer informatie.
?

d