De Meern,
05
mei
2022
|
14:10
Europe/Amsterdam

VELUX lanceert een nieuw INTEGRA® rolluik voor VELUX 2in1 en 3in1 dakramen, volledig op zonne-energie

Samenvatting

Voor de volledige daglichtervaring en een aangenaam binnenklimaat

Dakramenspecialist VELUX® heeft de lancering van een nieuw, volledig op zonne-energie werkend rolluik aangekondigd. Het rolluik (SSLS) is speciaal ontworpen  voor  VELUX  2in1 en 3in1 dakramen en geoptimaliseerd voor dakramen op zonne-energie.

Rolluiken zijn de perfecte oplossing voor zo goed als volledige verduistering, optimale warmtewering en betere isolatie. Daarmee is het binnenklimaat volledig te reguleren en bovendien wordt het geluid van regen en hagel gereduceerd. Het INTEGRA® rolluik is ontworpen voor wie het maximale daglicht binnen wil laten en voor een aangenaam binnenklimaat wil zorgen. Met een slank, gestroomlijnd ontwerp en schuifraambevestiging levert het rolluik de beste en meest effectieve warmtebescherming en verduistering voor elke kamer.

Voordelen voor eindgebruikers:

  • Comfortabel binnenklimaat – Creëer het hele jaar door comfortabele leefomstandigheden met efficiënte verduistering, ventilatie, geluiddemping, isolatie en bescherming tegen hitte.
  • Compact ontwerp – Het slanke, gestroomlijnde ontwerp gaat op in de daklijn van de woning.
  • Verbinden en bedienenVELUX App Control maakt eenvoudige toegang tot daglicht en natuurlijke ventilatie mogelijk op afstand, rechtstreekst via een smartphone.

Voordelen voor installateurs:

  • Snelle en eenvoudige installatie – SSLS werkt op zone-energie waardoor kabels overbodig zijn.
  • Compact ontwerp – Het slanke, gestroomlijnde ontwerp gaat op in de daklijn van de woning.
  • Comfortabel binnenklimaat – Creëer voor klanten het hele jaar door comfortabele leefomstandigheden met efficiënte verduistering, ventilatie, geluiddemping, isolatie en bescherming tegen hitte.

Boilerplate

Voor de redactie:

Over de VELUX Groep
Al 80 jaar zet de VELUX Groep zich in om de woonomgeving van mensen over de hele wereld te verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht via het dak. Ons productgamma bestaat onder meer uit dakramen en modulaire dakkoepels, stijlvolle jaloezieën, zonweringen en rolluiken, naast installatie- en slimme thuisoplossingen. Hiermee wordt een binnenklimaat gecreëerd waarin het prettig en gezond wonen, werken en leren is.  We hebben ongeveer 11.500 medewerkers in dienst en verkoopkantoren en fabrieken in meer dan 40 landen wereldwijd. De VELUX Groep is eigendom van VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap die 100% eigendom is van diverse non-profit stichtingen (de VELUX FOUNDATIONS) en familie. In 2020 behaalde VKR Holding een omzet van DKK 22,6 miljard en doneerden de VELUX FOUNDATIONS EUR 142 miljoen aan goede doelen. Voor meer informatie ga naar www.velux.com.