De Meern,
28
juni
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

VELUX lanceert ‘VELUX APP Control’ voor een smart home experience

Je dakraam bedienen was nog nooit zo eenvoudig

Samenvatting

VELUX, marktleider in dakramen, lanceert de VELUX App Control. VELUX App Control is het nieuwste lid van het op zonne-energie of netstroom werkende VELUX INTEGRA® aanbod. Dankzij de introductie van de app is het vanaf nu mogelijk je dakraam en raamdecoratie op afstand te bedienen en wordt het regelen van frisse lucht en de lichtinval in huis eenvoudiger dan ooit.

Naar schatting zijn er wereldwijd zo’n 175 miljoen slimme huizen. En met 3,6 miljard smartphonegebruikers wereldwijd in 2020 zijn er steeds meer consumenten die verschillende aspecten van hun leven, waaronder hun huis, met één druk op de knop onder controle hebben.

VELUX App Control: een geïntegreerde toepassing voor comfort, veiligheid en gebruiksgemak

Door één druk op de knop, of door middel van een spraakmemo via de VELUX App Control, zijn gebruikers nu in staat om alle VELUX INTEGRA® dakramen, jaloezieën en rolluiken te bedienen, of ze nu op netstroom of zonne-energie werken. Een raam per ongeluk vergeten te sluiten? Geen probleem! Met VELUX App Control sluit je je ramen vanaf een grote afstand. Snel en veilig. De app - die rechtstreeks door de gebruiker kan worden geïnstalleerd zonder tussenkomst van een VELUX-installateur - biedt toegang aan meerdere gebruikers en stembediening via Hey Google en de Apple HomeKit. Controle van binnenuit is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Een Smart Home-duo voor een gemakkelijker leven 

Onlangs lanceerde VELUX de nieuwste 2-in-1 en 3-in-1 dakramen. Deze dakramen worden geleverd met een handmatige sluiting die – afhankelijk van de wensen van de consument - naar VELUX INTEGRA® kunnen worden omgebouwd voor een gemakkelijke automatische bediening. Voor een optimale gemoedsrust biedt de nieuwe VELUX App Control gebruikers de mogelijkheid om hun VELUX-producten op netstroom of zonne-energie te bedienen vanaf hun smartphone. 

Installatie

De VELUX App Control starter kit is verkrijgbaar bij [URL] voor 99,17 EUR excl. BTW. Download VELUX ACTIVE via NETATMO in de App Store of Google Play en volg de in-app instructies.

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier voor meer informatie over VELUX App Control

Kijk hier voor meer informatie over VELUX 2-in-1 dakraam

Boilerplate

Al bijna 80 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor optimaal daglicht en frisse lucht door het dak. Ons productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, dakkapellen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat ons assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieoplossingen en intelligente bedieningssystemen. Al deze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen, leren of recreëren. Hieraan werken we wereldwijd met ongeveer 11.500 medewerkers in verkoop- en productiemaatschappijen in meer dan 40 landen. VELUX Nederland B.V. is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die onderdeel is van de VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap volledig in handen van non-profit stichtingen (de VELUX FOUNDATIONS) en familie. In 2019 had de VKR Holding een totale omzet van 2,9 miljard euro en de VELUX FOUNDATIONS keerden voor 178 miljoen euro aan liefdadigheidsdonaties uit. Kijk voor meer informatie op: www.velux.nl.