14
mei
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

VELUX Nederland introduceert een nieuw basic rolluik

Eenvoudig en voordelig een beter binnenklimaatVELUX Nederland introduceert een nieuw basic rolluik voor VELUX dakramen waarin functionaliteit en basisbehoefte centraal staan. Het rolluik zorgt voor verduistering en houdt de stralen van de zon tegen om oververhitting te voorkomen. Het nieuwe rolluik is een effectieve en betaalbare oplossing om op warme, lichte zomerdagen een meer getemperd en comfortabel binnenklimaat te creëren. Het rolluik heeft de hoge kwaliteit die u van VELUX gewend bent, maar dan eenvoudig.
 
Met VELUX rolluiken kunnen extra isolatie, daglichtcontrole en warmtewering worden toegevoegd aan een woning. Hiermee is het energieverbruik fors te reduceren door warmteverlies te minimaliseren tijdens koude winternachten. Op een zonnige zomerdag kan de overbodige warmte overdag buiten worden gehouden, zodat extra mechanische koeling niet nodig is.
 
"We hebben gemerkt dat bij huiseigenaren de wens bestaat voor verduistering- en zonweringproducten, zonder dat ze behoefte hebben aan een scala aan geavanceerde mogelijkheden. Ze willen hun kamer kunnen verduisteren als dat nodig is om oververhitting van hun woningen in de zomer voorkomen. Dus hebben we een nieuw rolluik ontwikkeld dat juist deze zaken combineert en door onze dealers tegen een scherpe prijs kan worden geleverd", vertelt Michel Kalis, commercieel directeur van VELUX Nederland.
 

Kantel het dakraam 280px.jpgVastgeklikt rolluik gaat naar beneden 280px.jpgSluit het dakraam met het rolluik dicht 280px.jpg

Eenvoudige montage en bediening
Het nieuwe VELUX basic rolluik is eenvoudig en snel te monteren. Het duurt een professionele verwerker minder dan een uur om hem te installeren en te demonstreren. Naast een eenvoudige montage en een aantrekkelijke prijs, is het basic rolluik ook eenvoudig in gebruik. Het rolluik wordt handmatig bediend door het dakraam met de bedieningshandgreep 180° te laten tuimelen, totdat de onderkant van het dakraam zichzelf aan het rolluik vastklemt. Wanneer het dakraam vervolgens wordt gesloten, sluit het rolluik direct mee. En dat werkt ook andersom wanneer het rolluik weer geopend moet worden.
 
Het nieuwe VELUX basic rolluik haalt verduistering, zonwering, isolatie en geluidsreductie simpel en effectief binnen handbereik. Hij kan worden gemonteerd op reeds ingebouwde handbediende VELUX dakramen vanaf 2001. Ook kunnen ze apart of samen worden verkocht met de nieuwe generatie VELUX dakramen.
 
Kijk voor meer informatie op: www.velux.nl/rolluik 
 
Rustig ontwaken met rolluiken 280px.jpgVELUX basic rolluiken buitenzijde 280px.jpg


d