De Meern,
18
mei
2016
|
08:00
Europe/Amsterdam

VELUX Nederland start uniek spaarprogramma voor haar Clubleden

Samenvatting

Uit onderzoek blijkt dat consumenten voor hun montageopdrachten vaak kiezen voor professionele bedrijven die door fabrikanten worden aanbevolen. Vertrouwen in de kwaliteit van het geleverde werk is hierbij cruciaal. Speciaal voor aannemers en klussenbedrijven is VELUX Nederland daarom in 2009 de VELUX Club gestart. De VELUX Club is erop gericht verwerkers te laten profiteren van de kennis van collega-montagebedrijven en VELUX Nederland. Vanaf nu kunnen VELUX Clubleden daarnaast ook sparen voor waardebonnen die ze kunnen inwisselen bij de Media Markt.

“VELUX Nederland wil graag meer zijn dan een leverancier van producten. We willen ook een partner zijn en montagebedrijven op elk vlak ondersteunen. Met de VELUX Club ondersteunen wij onze leden bij de dagelijkse uitvoering van hun werkzaamheden met behulp van gratis trainingen en advies op maat door technisch specialisten. Daarnaast beschikken Clubleden als eerste over nieuwe informatie en profiteren ze van de kennis en ervaring van de medewerkers van VELUX Nederland en collega-montagebedrijven, vertelt Pier Bosscher Channel Manager van VELUX Nederland.”

“Vooral kleinere bedrijven en ZZP’ers missen vaak de mogelijkheid even met iemand te overleggen of terugkoppeling te krijgen van collega’s. Binnen de Club kunnen montagebedrijven bijvoorbeeld in de besloten Facebook groep onderling informatie uitwisselen en blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen,” vervolgt Bosscher.

Sparen voor producten bij Media Markt
Het nieuwe spaarprogramma is opgezet om VELUX Clubleden nog meer voordelen te bieden bij het werken met VELUX producten. Tot en met 31 augustus 2016 kunnen de leden zichzelf via een nieuw spaarprogramma belonen met waardebonnen van de Media Markt.

Voor iedere aankoop van VELUX INTEGRA® lichtkoepels, VELUX INTEGRA® rolluiken of combinatiesets van VELUX verduisterende (plissé) gordijnen en buitenzonweringen die leden inkopen bij de bouwmaterialenhandel en vervolgens registreren in het spaarprogramma, ontvangen ze een waardebon van 20 of 25 euro om in te wisselen bij de Media Markt. Het totaalbedrag kan dus snel oplopen.

Het registeren van de producten kan via een computer, smartphone of tablet. De waardebonnen die digitaal worden toegestuurd, kunnen als print of op smartphone worden getoond bij één van de 49 vestigingen van Media Markt in Nederland of in hun online shop.

Montagebedrijven kunnen lid worden van de VELUX Club via: www.velux.nl/club

Over VELUX Nederland

Al 75 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak. Ons productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat het assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieoplossingen en intelligente bedieningssystemen. Deze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen of leren. Hieraan werken we wereldwijd met ongeveer 9.500 medewerkers in verkoopmaatschappijen en productievestigingen in meer dan veertig landen. VELUX Nederland B.V. is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die onderdeel is van de VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap volledig in handen van stichtingen en familie. Kijk voor meer informatie op: www.velux.nl.