De Meern,
25
april
2018
|
08:30
Europe/Amsterdam

VELUX Nederland uitgeroepen tot leverancier van het jaar

Duurzame en innovatieve aanpak leiden tot unanieme beslissing

Samenvatting

VELUX Nederland is tijdens de Leveranciersdag van Raab Karcher uitgeroepen tot leverancier van het jaar. De prijs wordt om het jaar uitgereikt om samenwerking, digitalisering en duurzaamheid onder topleveranciers te stimuleren en te belonen. Boudewijn van de Graaf, directeur verkoop bij VELUX Nederland ontving de prijs uit de handen van Eric Snijer, CEO van Raab Karcher.

Een selecte groep leveranciers werd tijdens de verkiezing beoordeeld op duurzaamheid, innovatie, samenwerking, gebruik van data, tools en supply chain automation. VELUX Nederland kwam op deze criteria als beste uit de bus en werd unaniem verkozen tot leverancier van het jaar. Saint-Gobin Isover ontving de greenworks award en de digital award ging naar Forbo Eurocol.

Duurzame innovatie
We zijn zeer verheugd dat onze inspanningen worden beloond met deze eretitel,” aldus Van de Graaf. “We investeren veel in duurzaamheid en innovatie. Deze prijs is een beloning voor het hele team van VELUX Nederland dat zich dagelijks inzet voor de kwaliteit en service van onze producten en diensten.”

Kwaliteit van leven staat voorop
VELUX creëert al ruim 76 jaar betere leefomgevingen voor mensen door te zorgen voor voldoende daglicht en frisse lucht in huis, op kantoor, in scholen en andere openbare gebouwen. Een belangrijke factor voor het toekennen van de prijs was de indrukkende wijze waarop VELUX de koppeling maakt tussen natuurlijke hulpbronnen en menselijke behoeften. “VELUX mag trots zijn op de impact die de producten en oplossingen hebben op het dagelijks leven, aldus Eric Snijer van Raab Karcher.”

De jury was met name onder de indruk van de inspanningen van VELUX om optimale samenwerking te realiseren. Daarnaast ontving het bedrijf veel lof voor haar brede productassortiment waarmee voor gebruikers in ieder gebouw niet alleen een energiezuinige, maar vooral een gezonde en comfortabele leefomgeving kan worden gecreëerd. Mede daarom werd VELUX unaniem tot leverancier van het jaar gekozen.

Over VELUX Nederland

Al meer dan 75 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor optimaal daglicht en frisse lucht door het dak. Ons productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat ons assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieoplossingen en intelligente bedieningssystemen. Al deze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen of leren. Hieraan werken we wereldwijd met ongeveer 9.500 medewerkers in verkoop- en productiemaatschappijen in meer dan veertig landen. VELUX Nederland B.V. is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die onderdeel is van de VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap volledig in handen van non-profit stichtingen (de VELUX FOUNDATIONS) en familie. In 2016 had de VKR Holding een totale omzet van 2,4 miljard euro en de VELUX FOUNDATIONS keerden voor 155 miljoen euro aan liefdadigheidsdonaties uit. Kijk voor meer informatie op: www.velux.nl.