De Meern,
17
april
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

VELUX Nederland wint Saint-Gobain innovatie award voor nieuwe generatie

Tijdens de tweede editie van de Leveranciersdag van Saint-Gobain Building Distributionthe Netherlands ontving VELUX Nederland de innovatie award 2013 voor de nieuwegeneratie VELUX dakramen. Gyproc Nederland werd uitgeroepen tot de winnaar vande Leveranciersprijs 2013 en VBI werd bekroond tot de Greenworks leveranciervan het jaar 2013. 
 
VELUX Nederland ontving de innovatie award voor de in2013 geïntroduceerde nieuwe generatie dakramen. Bernard Wessel, directeurmarketing en inkoop van Raab Karcher: “We hebben een aantal redenen gehad omVELUX Nederland te belonen met deze prijs. Als bedrijf heeft VELUX Maatschappelijkverantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. De producten die ze leverenhebben gedurende hun levensloop een positieve C02-footprint en zorgen daarnaastvoor wooncomfort en energiebesparing. De vorig jaar geïntroduceerde nieuwegeneratie dakramen past door hun standaard witte afwerking beter in moderneinterieurs, maar zorgt door de betere isolatie en het groter glasoppervlak ookvoor meer daglicht en meer wooncomfort en bespaart energie. De nationale VELUX marketingcampagneen de manier waarop ze onze vestigingen hebben ondersteund, zijn de pijlersonder het succes van deze introductie.”
 
Michel Kalis, commercieeldirecteur van VELUX Nederland nam de award in ontvangst: “We zijn erg blij metde waardering voor onze innovatie-inspanningen. In de afgelopen vijf jaar zijn deinvesteringen van de VELUX Groep in Research & Development met 50 procenttoegenomen. De nieuwegeneratie VELUX dakramen is hier één van de resultaten van. We zullen dezefocus op innovatie de komende jaren zeker voortzetten. Daarnaast is één van onzespeerpunten om ook ineconomisch mindere tijden eindgebruikers te stimuleren hun woningen duurzaam teverbouwen. Het is goed om te horen dat deze inspanningen door onze dealersgewaardeerd worden.”
 
Voor de leveranciersdag van Saint-Gobain Distribution inHart van Holland in Nijkerk was een selecte groep topleveranciers uitgenodigdom te praten over de kritische succesfactoren om gezamenlijk in te spelen op desnel veranderende vraag van de markt. Het toevoegen van waarde was hierbij derode draad. 
 
Winnaars Leveranciersprijzen 2013 Saint Gobain Building Distribution 560px.jpg  Winnaars van de Saint Gobain Building Distribution leveranciersprijzen: vlnr: Mark Burger en Peter  
  Janmaat van Gyproc Nederland, Michel Kalisvan VELUX Nederland, Frans Jordans en Dennis Duffels
  van VBI.