09
oktober
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

VELUX organiseert energieke branche-evenementen

VELUX Nederland geeft voorproefje op nieuwe generatie dakramenIn het voorjaar van 2013 komt de nieuwe generatie VELUX dakramen op de markt. Deze nieuwe generatie zorgt voor meer daglicht, meer wooncomfort en vermindert het energieverbruik. Om haar relaties nu alvast kennis te laten maken met de unieke eigenschappen van de nieuwe generatie, organiseert VELUX Nederland dit najaar zes energieke evenementen. Tijdens deze regionale evenementen worden aanwezigen op een positieve manier verrast en getrakteerd op een gevarieerd programma door Erben Wennemars, meervoudig wereldkampioen schaatsen en Wim Hof, alias The Iceman.
 
“De nieuwe generatie VELUX dakramen is het resultaat van een aanhoudende strategische focus op innovatie. Er is de afgelopen jaren dan ook intensief gewerkt aan de ontwikkeling van deze nieuwe generatie dakramen. We willen de partijen die onze producten adviseren, voorschijven, integreren in ontwerpen of monteren de gelegenheid geven om al voor de officiële marktintroductie kennis te maken met deze nieuwe generatie. Dat gebeurt tijdens een unieke avond in hun eigen regio,” vertelt Michel Sombroek, Algemeen Directeur van VELUX Nederland B.V.
 
“De nieuwe generatie VELUX dakramen combineert voortreffelijke isolerende eigenschappen met een aanzienlijk verbeterde opbrengst van passieve zonnewarmte en bereikt daarmee uitstekende niveaus van energie-efficiëntie. Hierdoor zullen VELUX dakramen een nettobijdrage gaan leveren aan energiezuinige woningen. Dit is belangrijk voor de vermindering van de wereldwijde energieconsumptie, waarvan gebouwen ongeveer 40 procent voor hun rekening nemen,” aldus Sombroek.
 

VELUX dakramen 2013 280px.jpg

Nieuwe generatie onthuld 280px.jpg
 
Energieke evenementen
In een ontspannen sfeer met collega’s, klanten en zakenrelaties, worden onder de bezielende leiding van Erben Wennemars, meervoudig wereldkampioen schaatsen, de unieke eigenschappen van het nieuwe dakraam toegelicht. Wennemars ontvangt hiervoor VELUX experts op de ijsvloer voor een dynamische en leerzame show. Ook vertelt Wim Hof, alias The Iceman, een inspirerend verhaal over de macht en kracht van het lichaam. Hierbij legt hij de link tussen de positieve energiebalans van de nieuwe generatie VELUX dakramen en de energie van de mens. Gedurende de avond worden de aanwezigen zelf ook uitgedaagd om in actie te komen. Een winters dinerbuffet zorgt voor een smakelijke afsluiting.
 

Erben Wennemars 280px.jpg

Wim Hof 280px.jpg

 
Het eerste evenement vindt plaats op donderdag 8 november 2012 van 16.00 tot 20.00 uur in Nijmegen, gevolgd door evenementen in Enschede, Dordrecht, Amsterdam, Heerenveen en de laatste in Eindhoven op 11 december 2012. Kijk voor alle data en locaties, meer informatie en het aanmeldformulier op www.velux.nl/denieuwegeneratie.
 
Bekijk hier de video van Erben.
 
Persuitnodiging:


 
VELUX Nederland heeft het genoegen u uit te nodigen als onze speciale gast tijdens het eerste energieke evenement op donderdag 8 november in ijsstadion Triavium in Nijmegen.

 
Programma:
16:00 – 16:50 uur             Ontvangst
16:50 - 17:00 uur             Start evenement
17:00 - 17:40 uur             Opening Erben Wennemars, onthulling de nieuwe                                     generatie
17:40 - 18:00 uur             Inspiratiesessie Wim Hof
18:00 – 20:00 uur             Parallelsessies met workshops van o.a. Wim Hof en
                                     Erben Wennemars en inbouwdemonstraties
                                     Mogelijkheid voor een één op één gesprek met de
                                     directie of technisch specialisten van VELUX Nederland
18:30 – 20:00 uur             Winters dinerbuffet
 
Aanmelden kan via het aanmeldformulier op www.velux.nl/denieuwegeneratie.
Kies bij ‘Type bedrijf’ voor ‘Pers’. Mocht u tijdens het tweede deel van het programma interesse hebben in een één op één gesprek met onze directie of technisch specialisten, dan kunt u dit aangeven bij ‘Opmerking’.


d