De Meern,
15
januari
2018
|
08:00
Europe/Amsterdam

VELUX schept zeeën van extra woonruimte met uitklapbaar privébalkon

CABRIO® balkonvenster brengt buiten in een handomdraai naar binnen

Samenvatting

Ben jij soms ook zo jaloers op vrienden of familie die wél van een grote tuin of een fijn balkon kunnen genieten? Dat gevoel verdwijnt in een handomdraai met het VELUX CABRIO® balkonvenster, waarmee je in luttele seconden zeeën van ruimte aan je kamer toevoegt. Alles wat je nodig hebt om in 2018 van je eigen privébalkon te genieten is een hellend dak. De winst is niet alleen uitzicht, maar ook natuurlijke ventilatie, extra daglicht en een ruimtelijk gevoel.

Het CABRIO® balkonvenster van VELUX bestaat al sinds 1990. Het nieuwe ontwerp is standaard wit afgelakt en dankzij het bijzondere ontwerp en het drielaagse glas zeer energie-efficiënt. Het balkonvenster is verkrijgbaar in twee verschillende breedtematen (94 cm en 114 cm breed). Ook combinaties met andere VELUX dakramen zijn mogelijk.

Panoramisch uitzicht in een handomdraai
Comfort, licht en buitenlucht komen in één product samen met het VELUX CABRIO® balkonvenster. Het dakraam scharniert aan de bovenkant en opent in één beweging naar buiten, terwijl het onderste raam zich uitvouwt tot een glazen balkon met hekjes aan weerzijden. Het resultaat is een prachtig inpandig balkon dat de buitenwereld volledig tot leven brengt in je eigen huis.

Weer of geen weer, het slimme ontwerp van het CABRIO® balkonvenster zorgt ervoor dat je op elk gewenst moment vanuit je privébalkon van panoramische uitzichten genieten. Dankzij de ingebouwde ventilatieklep ben je bovendien verzekerd van een continue stroom aan frisse lucht. Zo garandeert het balkonvenster een gezonde, lichte leefomgeving.

Zorgeloos genieten
“De combinatie van een gezond binnenklimaat en extra leefruimte was steeds het uitgangspunt bij het ontwerp van dit dakraam,” zegt Dennis Herremans, productmanager bij VELUX Nederland. Een speciale vergunning is meestal niet nodig omdat het CABRIO® balkonvenster volledig aansluit op het dak wanneer het dicht is. In die situatie oogt het venster als een normaal dakraam. “Mensen kunnen met het CABRIO® balkonvenster écht zorgeloos genieten van hun balkon en hun dromen voor het nieuwe jaar waarmaken,” aldus Herremans.

Direct bestellen
Ben je geïnspireerd geraakt en wil je je eigen privébalkon volgende week nog in je dak plaatsen? Het VELUX CABRIO® balkonvenster is verkrijgbaar via de VELUX dealers. Kijk voor meer informatie op: https://www.velux.nl/producten/velux-dakraam/balkon-en-dakterrasvensters/cabrio-balkonvenster.

Over VELUX Nederland

Al meer dan 75 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor optimaal daglicht en frisse lucht door het dak. Ons productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat ons assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieoplossingen en intelligente bedieningssystemen. Al deze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen of leren. Hieraan werken we wereldwijd met ongeveer 9.500 medewerkers in verkoop- en productiemaatschappijen in meer dan veertig landen. VELUX Nederland B.V. is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die onderdeel is van de VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap volledig in handen van non-profit stichtingen (de VELUX FOUNDATIONS) en familie. In 2016 had de VKR Holding een totale omzet van 2,4 miljard euro en de VELUX FOUNDATIONS keerden voor 155 miljoen euro aan liefdadigheidsdonaties uit. Kijk voor meer informatie op: www.velux.nl.