10
juli
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

VELUX Solar dakraam nu ook beschikbaar in de nieuwe generatie

Zorgeloos natuurlijk ventileren zonder wateroverlast


Het VELUX Solar dakraam is het ultieme alles in één dakraam. Het dakraam zorgt voor meer wooncomfort, omdat hij op afstand te bedienen is en automatisch sluit bij de eerste regendruppels en hij is energiezuinig doordat hij door zonne-energie wordt aangestuurd. Ook het VELUX Solar dakraam is nu beschikbaar in de witte uitvoering van de nieuwe generatie, waardoor het dakraam nog energie-efficiënter is en door de standaard witte afwerking nog beter past in het Nederlandse interieur.
 
Het VELUX Solar dakraam neemt zorgen uit handen. Het intelligente raam wordt elektrisch aangestuurd via zonne-energie en sluit zich door de ingebouwde regensensor automatisch zodra de eerste regendruppels vallen. Allround oplossingen zoals deze maken het eenvoudiger om de hoeveelheid daglicht en frisse lucht in een woning te reguleren. Omdat de isolatie en luchtdichtheid van woningen steeds verder verbetert, neemt ook het belang van een goed natuurlijk ventilatiesysteem toe.
 
VELUX INTEGRA Solar dakraam buitenzijde 280px.jpgVELUX INTEGRA bedieningstablet 280px.jpg

De bijgeleverde geavanceerde VELUX bedieningstablet met touch screen kan worden geprogrammeerd om de ramen op bepaalde tijden actief te openen, sluiten en ventileren. Hierdoor wordt efficiënt gebruik gemaakt van zonne-energie en natuurlijke ventilatie, waarmee energie wordt bespaard en een uitgebalanceerd binnenklimaat wordt gecreëerd.  


Solar dakvensteropener
Het is ook mogelijk al geplaatste handbediende VELUX tuimelvensters, met de draadloze VELUX Solar dakvensteropener, eenvoudig en snel te transformeren in een elektrisch te bedienen tuimelvenster met regensensor. Met behulp van een 75% stillere motor zorgt het vertrouwde dakraam voor het wooncomfort van vandaag de dag.
 
Zowel het VELUX Solar dakraam als de VELUX Solar dakvensteropener zijn eenvoudig te monteren. Aangezien de energie via een zonnepaneel wordt opgewekt hoeft er geen bedrading te worden aangelegd. Als een bestaand handbediend dakraam snel en eenvoudig vervangen moet worden, dan is het VELUX Solar dakraam een oplossing zonder al te veel gedoe, maar wel met een maximum aan comfort en gemak.
 
VELUX INTEGRA Solar dakramen 280px.jpgVELUX INTEGRA Solar dakraam close-up 280px.jpg

d